Notícies

Revista Infància 183

Amb articles sobre educació, violència i drets de l'infant, de Josep González-Agapito; la complexitat de la pràctica pedagògica i el criteri del pedagog, de Jytte Juul; i resiliència i escola bressol, de Rut Sánchez. I, a més, amb una entrevista al professor investigador nord-americà, Thomas Armstrong.   

En el darrer número de l'any de la revista Infància, hi trobareu a més treballs "Començant a caminar... com a mestra" de Judith Carrera; "Família i escola comparteixen: espais de trobada: escolta i diàleg" de Pilar González i Èlia Martínez-Cava".

En la secció Escola de 0 a 3 anys hi ha els articles "Un niu d'ocells" de d'Equip de l'EBM Els Belluguets, i "Experimenten o exploren els infants de zero a tres anys?", de Montserrat Benlloch; i en la d'Escola de 3 a 6 anys "Els petits tresors de cada dia" d'Agnès Barba, i "Primer penso i després començo a construir", de Mònica Rossi.  

També hi ha l'entrevista amb el professor investigador nord-americà, Thomas Armstrong, que ha defensat que l'existència del trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat (TDAH) és un mite, i les seccions habituals de llibres i poesia.

Més informació a l'apartat Publicacions del nostre web.