Engeguem una sèrie de trobades disteses que tindran lloc a la Sala d’Actes de l’Associació de Mestres Rosa Sensat amb una periodicitat mensual i amb una durada de dues hores aproximadament.
Les sessions giraran entorn d’un tema d’actualitat educativa i s’iniciaran amb una breu ponència per part d’una persona experta o més, encarregades, tot seguit, de moderar la conversa. El format serà el d’una tertúlia oberta a la participació de totes les assistents (persones sòcies i no sòcies), on tothom podrà aportar reflexions, experiències, propostes…
Apunta’t a la primera trobada! (2 de febrer a les 18:30 hores)
L’objectiu principal és enriquir-nos plegats i escoltar les aportacions d’estudiants, mestres i educadors/es que estan en actiu, donant una opinió professional i argumentant les seves idees segons la seva pràctica docent. Un espai d’exposició i transmissió compartida d’experiències i coneixements entorn de temes d’actualitat, el qual volem que sigui intergeneracional i divers, a fi d’involucrar el màxim d’agents de la comunitat educativa. Sempre es procurarà fer arribar les conclusions o les idees recollides a algun membre institucional que tingui relació amb la notícia debatuda.
En aquesta primera conversa, a la qual us convidem, partirem de la notícia següent: “El Departament d’Educació estudia que el curs d’infantil de 2 anys es pugui fer dins les instal·lacions d’escoles de primària en els municipis que ho demanin”. Comptarem amb l’Eva Sargatal, directora de la revista Infància i la Mar Hurtado, actual presidenta de l’Associació. Ambdues són mestres d’infantil i recentment han publicat aquest article d’opinió: